Lidt om mig

Nee’s Care er en hyggelig lille skønhedsklinik i min private bolig, og jeg tilbyder en lang række forskellige professionelle skønhedsbehandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed.

Uanset om du ønsker ansigtsbehandling, smukke vipper, elegante, flotte og holdbare negle, eller fjernelse af uønsket hårvækst, kan jeg være dig behjælpelig i en skøn afslappet atmosfære og hyggelige omgivelser.

Hos Nee’s Care er du og din behandling i centrum

Jeg er uddannet Lægeeksamineret hudterapeut/kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole, og har speciale i ansigtsbehandlinger, hudpleje og hårfjerning med voks.

Ud over dette har jeg også en uddannelse som negleteknikker fra Thailand (2013), og er herefter blevet Master negleteknikker fra CND hos Insight Cosmetics Group.

Endvidere er jeg uddannet vippeteknikker hos Lash Bar Copenhagen både i classic og volumen .

Jeg har opnået status som Elemis, Priori, og SkinbetterScience specialist (m.f.), bareMinerals og videreuddannet i hot wax, Elleebana Lash Lift, Skin Pen fra BellaBeauty.

Jeg har stor ekspertise inden for en verden af negle og vipper, da jeg gennem de sidste 12 år har arbejdet udelukkende med dette. Derfor kan du altid forvente et højt niveau af professionalisme og perfektionisme fra mit vedkommende.

Jeg brænder for mit arbejde og sætter en ære i et højt fagligt niveau. Jeg har valgt at stå på egne ben og følge mit eget koncept, dette er en drøm, der nu bliver til virkelighed. Derfor er det vigtigt for mig at give dig, som kunde, de bedste resultater og tryghed, med rådgivning og et højt fagligt niveau, dette ligger meget til min natur.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min skønhedssalon, og håber at kunne give dig et smil på læben, og en god oplevelse.