SkinPen

SkinPen – MicroNeedling

Nu har man fundet en metode, hvor man med en såkaldt SkinPen prikker tusindvis af små bitte huller i huden. De fungerer som små kanaler, der bringer de virkningsfulde ingredienser fra behandlingscremerne dybt ned i huden, hvor de gør en forskel. Samtidig vil huden begynde at producere ny underhud i de bittesmå huller og dermed forynge og stramme huden op. En proces der varer ca. 4 uger. Efter behandlingen, der blot varer 15 minutter, vil man have en lille smule rødmen i ansigtet, men den forsvinder efter maksimalt et døgn, hvorefter man vil kunne begynde at nyde sin nye foryngede og opstrammede hud. Metoden bruges også på strækmærker, ar og akne ar.

 

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i, at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces, som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver, og det er væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

 

SkinPens avancerede hudnåle teknologi består af 12, 24, 36 eller 42 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger SkinPen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne kollagen samtidigt med, at der skabes en lang række fine mikrokanaler i huden.

 

Behandleren vil typisk også bruge et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation, som man ønsker at behandle. Pga. de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser – SkinPen

SkinPen prøvebehandling                                                550 DKK

SkinPen pr. behandling                                                    895 DKK

Kurpakke med 6 behandlinger                                       4500 DKK (spar 870 DKK)

 

Heal Up Intensive oil (5 ml)                                              99 DKK

Biofiber mask                                                                     89 DKK

 

SkinPen bruges til følgende:

  • Hudforyngelse
  • Anti-rynke behandling
  • Strækmærker
  • Solskadet hud
  • Akne-ar
  • Store porer
  • Ujævn pigmentering
  • Operations-ar

 

Serums som jeg benytter i Behandlinger

Cell Renewal

Anvendes i forbindelse med: Strækmærker, akne ar, skoldkopper ar, overfladiske rynker og store pore.

 

Interactive Stem Cells Booster

Anvendes i forbindelse med: Slap hud, dybe rynker og ældende hud, der har mistet sin glød og fasthed.

 

Rejuve neolight

Anvendes i forbindelse med: Ujævn pigmentering og lysning af huden.

 

 

Sådan foregår SkinPen-behandlingen

Din hud bliver grundigt afrenset og desinficeret. Herefter vil det serum, der passer til dig, blive påført.

Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter og efterfølger en kølende Biofiber-maske, der indeholder aktive videnskabeligt testede ingredienser bl.a. hyaluronsyre, elastin og SYN- COLL, som er et kollagenfremmende stof.

Masken vil blive afstemt efter dit behov, og behandling afsluttes med creme, øjencreme og spf.

 

SkinPen prøvebehandling

Målet med behandlingen er at få fornemmelsen for hvad SkinPen behandling er samt teste hudens tolerance. Behandlingen gennemføres typisk med en lav nålelængde på mellem 0.25 og 0.5 mm. Umiddelbart efter behandlingen vil huden blive rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er væk efter 12 – 18 timer.

 

SkinPen Rejuvenation (hudforyngelse)

Behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker, og dermed få huden til at se yngre ud.
Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm, der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum med stamceller. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm, dette aftager i løbet af ca 4 timer og er helt væk efter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan der ses en effekt og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

 

 

SkinPen Anti-rynke behandling
Her er målet at fjerne specifikke rynker som f.eks. ved munden, øjnene, panden, halsen osv.
Der vil typisk blive brugt en nåledybde, som er større end ved hudforyngelse, og der kan være behov for lokalbedøvende creme. Under behandlingen vil der blive brugt et aktivt serum med hyaluronsyrer.
Fokus er primært at optimere den kollagene proces, og behandlingen gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med 4 ugers interval, man vil kunne se en effekt ved 1 behandling, men der er behov for flere behandlinger for at opnå et optimalt resultat.
Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk, at resultatet holder mellem 1 til 2 år efter et kurforløb. Der vil efter behandling være rødmen af det behandlede område, og rødmen vil aftage og forsvinde i løbet af 12-18 timer.

 

 

SkinPen Behandling af ar
SkinPen-behandlingen kan nedbryde akne-ar og andre ar ved at stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Nåledybden vil typisk være 1,5 mm, og der vil være behov for bedøvende creme i forbindelse med behandlingen.
I forbindelse med behandlingen vil der blive brugt et aktivt serum med en desinficerende effekt, som man også skal bruge derhjemme imellem behandlingerne.
Behandlingen af ar laves altid i serier af mindst 4-6 behandlinger med 3 til 4 ugers interval imellem behandlingerne.
Huden vil efter behandling være rød og hævet, dette vil forsvinde efter 24 timer. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt, men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger, ikke alle ar vil kunne fjernes helt men man vil kunne reducere synligheden af dem væsentligt.

 

SkinPen Behandling af strækmærker
SkinPen-behandlingerne kan nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til collagen vækst.
Nåledybden vil typisk være på 1,5mm, og der vil være behov for bedøvende creme, der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en serum som har en stimulerende effekt på strækmærker, denne vil også skulle bruges derhjemme imellem behandlingerne.
Behandling af strækmærker laves altid i en serie af mindst 4 behandlinger med 4 ugers interval, huden vil være rød og hævet, en reaktion som vil aftage efter 24 timer.
Resultatet vil man kunne se allerede efter første behandling, men for maksimal effekt anbefales altid min. 4 behandlinger, bemærk strækmærker kan IKKE fjernes 100% men synligt kan reduceres væsentligt.

 

 

OBS!! Behandlingen kan ikke udføres, hvis du er på blodfortyndende medicin eller har akne i udbrud.

Der kræves en udfyldning af konsultationskort.