Green Peel® Herbal Peeling

Green Peel® – 100% Biologiske behandlinger

Green Peel® er en planteblanding bestående af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer, der masseres ind i huden. Behandlingen forbedrer og bekæmper ujævnheder, grov hud, tab af elasticitet, rynker, store porer, akne og ar ved at stimulere hudens cellefornyelse. Der sker en le

t afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette medfører en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

 

Green Peel® Classic – forny din hud
(maksimum styrke – størst resultat)

Forny din hud på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger
Ren urtebehandling helt fri for syre – og syntetiske ingredienser.

Kan mindske eller fjerne:

 • ar og uregelmæssigheder i huden
 • pigmentering og graviditetsskjolder
 • rynker og slap hud
 • linjer og tørhed
 • akne og bumser generelt
 • grov hud
 • åbne porer

 

Hvilke hudtyper er Green Peel® velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

 • grov, storporet og uren hud
 • moden og tør hud
 • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • normal hud der trænger til et opfriskende kick.

 

Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse: På kun 5 dage vil din hud fornyes.
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 5.-6. dag kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektiv kombination af naturlige ingredienser og er rig på: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarig rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet

med en flot glød, mere ensartet teint, færre linjer og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6-8 uger efter skal du undgå direkte sollys og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er i solen. Tænk på det som en ny baby hud. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer og derfor beskyttes ekstra godt!

 

 

 

Green Peel® Classic                                                                                             90 min.

Efterbehandling (udføres 5-6 dage efter behandlingen):                                75 min.

 

Pris for behandling: (med hjemmeplejeprodukter*)                                         2594 kr.

Pris for behandling: (uden hjemmeplejeprodukter**)                                      1795 kr.

 

*Specielle hjemmeplejeprodukter, der hjælper din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er 799 kr.

**Bemærk at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du ikke købe produkter hver gang.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse, hvor vi finder ud af, hvad din huds behov er, eller skriv til mig med din forespørgsel.

ONLINE BOOKING

 

Hvad skal jeg vide, som er vigtigt i forhold til planlægning af Green Peel® Classic:

Du kan godt gå på arbejde, mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at ligge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel efterbehandling 5-6 dage efter.

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.

Undgå at få direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en plejende dagcreme med solbeskyttelse fra Dr. Christine Schrammek i 6-8 uger efter behandlingen for at skåne din nye fine hud.

Hård træning som du sveder af, skal udlades indtil efter efterbehandlingen. Blid yoga, mm. er fint.

Spis gerne gode kosttilskud som mulitvitamin, ekstra C-vitamin, Magnesium med tilsat Calcium, og ekstra E-vitamin hvis du får behandlet ar.

Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.

 

Anbefales IKKE til
• Hudsygdomme
• Allergisk og meget ømfindig hud
• Tynd hud/Cortison hud
• Åbne sår og dannelse af ny hud
• Operationsar, der er under et år
• Eksem og psoreasis i udbrud (men gerne mellem udbrud)
• Botox- og Restylane-behandling, der er under 14 dage gamle
• Roaccutan- og Tetracyklin-behandling

VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nederst, før du bestiller <3

 

Green Peel® Energy – Ny cirkulation og let fornyelse – (medium styrke)

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden:

 • forbedrer cirkulationen i bleg eller (sol)skadet hud
 • fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer dine celler til hurtigere fornyelse
 • formindske de første linjer og rynker
 • hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
 • forbedrer pigmentering/mørke skjolder

Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og muligvis en let stikkende/snurrende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage.

Varighed:                          60 min.

Pris:                                    995 kr.

 

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Du behøves ikke specielle hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men hvis din hud er meget tør, følsom, eller du har akne, vil jeg anbefale dig hvordan du kan pleje den ekstra, for at få et fuldendt resultat.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad lige præcis din huds behov er.

ONLINE BOOKING

VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nederst, før du bestiller <3

 

Green Peel® Fresh-up – Party peel (mild styrke)

En opfriskende peeling der kan bruges op til en fest, eller stor begivenhed. Fx. et bryllup.

Her afskaller huden slet ikke, men får den FLOTTESTE glød og ser dejlig opfrisket ud. Resultatet af gløden er størst dagene efter peelingen, og holder ca. 1 uge. Udover gløden vil du have glæde af en glattere hudoverflade som et længerevarende resultat.

Varighed:                          50 min.

Pris:                                   695 kr.

ONLINE BOOKING

VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nedenfor, før du bestiller <3

 

VIGTIG info om Green Peel behandlingen:

 • Du skal oveni behandlingens pris, have virksomme hjemmeplejeprodukter med dig, der hjælper din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen.
 • Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er kr. 799,- Bemærk dog at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du altså ikke købe produkter hver gang 🙂 Det anbefales altid at tage minimum 2 sammenhængende behandlinger på kroppen, for dybere resultat, gerne med 4-6 uger imellem.
 • Du må ikke få vand på det behandlede hudområde i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.
 • Hård træning som du sveder af, SKAL udlades indtil huden er færdig med at afskalle. Blid yoga, og små træningsøvelser hjemme er fint.
 • Spis gerne gode kosttilskud som mulitvitamin, ekstra C-vitamin, Magnesium med tilsat Calcium, og ekstra E-vitamin hvis du får behandlet ar.
 • Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.