Ansigtsbehandling

Hvad gør en ansigtsbehandling for din hud?
En ansigtsbehandling sætter gang i blodcirkulationen og får cellerne til at forny sig selv hurtigere. Huden bliver flottere og får et friskere udseende – og du bliver gladere. For at holde din hud sund og pleje den på den mest effektive måde, er det vigtigt, at du går til en kosmetolog og får skræddersyet et behandlingsforløb og en efterfølgende hjemmepleje.

Hudanalyse/FaceMapping
Vi har alle forskellige hudtyper og derfor forskellige hudplejebehov, så det er ikke ligegyldigt, hvilken behandling du får. Derfor tilbydes jeg en professionel hudanalyse, hvor hudtypen og hudtilstanden bestemmes, så du efterfølgende kan modtage den rette behandling og vejledning i brug af hjemmeplejeprodukter.

Alle ansigtsbehandlinger indeholder dobbelt afrensning, peeling, massage med afstemte og aktive produkter, maske og afslutte med tone/fugtspray, serum, og en creme. Ved en ansigtsbehandling får du altid en af- og dybderens, hvor hudorme, talgknopper, døde hudceller m.m. bliver fjernet, så huden får luft og optager virkestofferne i produkterne optimalt. Alle behandlinger og produkter er naturligvis afstemt efter din individuelle hudtype.

Spa Ansigtsbehandlingen
Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 495,00

Først en grundig dobbelt afrensning med damp efterfulgt af Facemapping/hudanalyse. Derefter peeling, for at frembringe en blød hud med glød. Efterfølges af dybderensning og ansigtsmassager. Ansigts- og øjenmaske plus til sidst tone/fugtspray, serum og cremer samt vejledning.
Behandlingen passer perfekt til både mænd og kvinder.

Luksus Ansigtsbehandling De Luxe med Elemis

Varighed: 75 minutter
Pris: kr. 695,00

En lækker ansigtsbehandling, hvor behandlingen og produkter tilpasses efter din huds behov. I behandlingen vil du også få en skøn ansigtsmassage, hovedbundmassage og kraftig to gang special maske. Samt massage af hænder og arme i skønne olier/balmer.

Kan evt. tilllægge dybderens til behandling.

Dybderensning
Varighed: 45 minutter
Pris: kr. 395,00

Dobbelt afrensning med damp, peeling, dybderensning, maske, tonic og afsluttende serum og cremer samt vejledning.

Diamantslibning:

Diamantslibning er en slibning af huden som er en effektiv og dybdegående ansigt behandling, for huden som virkelig trænger til et fornyede kick. Hudslibning fjerne alle de døde og fornyer huden. Diamantslibning bliver tilpasset efter din hudtype.

Hudslibning med diamant
Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 480,00

Dobbelt afrensning, diamantslibning, udrensning, maske, tonic og afsluttende creme samt vejledning

Hudslibning med diamant, tillæg til ansigtsbehandling
Varighed: 15 minutter
Pris: kr. 150,00

Frugtsyrebehandlinger

Det nye og revolutionerede Hudplejekoncept Priori Skin Decoded – Peel Gel er udarbejdet med de bedste og mest dybdevirkende ingredienser, såsom mælkesyre (AHA), salicylsyre (BHA), og multifunktionelle antioxidant vitaminer A, C og E samt Pro vitamin A, CoQ10 og Super strength SOD.

Multi-layer Peel Gel 30%
Er en flerlagspeeling, der anvender 3 AHA’er og BHA Salicylsyre, der eksfolierer og fornyer hudens overflade. Behandlingen forbedrer hudtekstur, hudforhold, forbedrer celleomsætningen, hydrerer og øger hudens volumen og få en hudforbedring i flere lag.

Varighed: 45 minutter
Pris: Kr. 495,00

Superceutical Peel Gel
Superceutisk hudpeeling er en pH-afbalanceret, antioxidantrig mælkesyre peel, der giver en seriøs volumen, hydrering og fornyelse af huden, samt lysende resultater. Behandlingen er god mod akne arvæv, rosacea, pigmentering, dybe linjer og rynker, solskader og uregelmæssig hudtekstur.

Varighed: 45 minutter
Pris: Kr. 495,00

Priori Peel Gel kurbehandling, 6 behandlinger
Få optimal effekt af Priori pensling med en kur på 6 behandlinger med én behandling pr. uge

Varighed: 30 minutter
Pris: kr. 2.450,00

ONLINE BOOKING