Oxygenlift

 

Hvad er Oxygenlift?

Oxygenlift er en populær ansigtsbehandling, fordi behandlingen er velegnet til at superbooste en tør, livløs, stresset og moden hud. Allerede efter første behandling vil du kunne se en forskel. Din hud bliver gennemfugtet og opstrammet. Huden føles frisk, og du får en flot glød og udstråling. Linier og rynker reduceres.

Oxygenlift, også kaldet “Madonna behandlingen”, er verdenskendt, da netop Madonna benytter sig af denne behandling med stor succes, og sidenhen er den blevet et absolut “must have” for et utal af Hollywoodstjerner.

Hemmeligheden er en perfekt synergi mellem super effektive produkter så som genopbyggende og fugtende serum og bio stimulerende oxygen. Oxygen terapi genopretter hudens fugtbalance, forbedrer hudens glathed/elasticitet og virker beroligende og genopbyggende på tør, stram, stresset og sart hud.

En komprimeret luftstråle fra en maskine presser ved hjælp af overtryk et koncentreret serum og ilt direkte ind i huden. Behandlingen af stimulerende ilt/oxygen og serum giver dig øjeblikkeligt en frisk, glat, gennemfugtet og opstrammet hud.

 

Selve behandlingen består først af en Microdermabrasion (diamantslibning), der blidt fjerner det øverste lag af døde tørre hudceller, der sammen med en justerbar og kontrolleret vakuum, stimulerer en genopbygning af collagen og elastin i huden, hvilket resulterer i en fastere, mere jævn hud med ny og ungdommelig glød.

 

Diamantslibning er også meget effektiv til at bekæmpe pigment pletter ar, og linier og rynker.

Efter diamantslibning er huden mere åben og modtagelig overfor det aktive, genopbyggende og fugtgivende serum, der bruges under oxygenbehandlingen.

Selve Oxygen behandlingen er meget behagelig, og mærkes mest som et let, friskt og fugtigt pust, der i intervaller kører hen over huden.

Behandlingen afsluttes med højfrekvent indslusning af en fugtende og opstrammende dagcreme, med enten Meso-terapi eller Ultra-Sound, alt efter hudtype.

Efter behandlingen vil din hud fremstå gennemfugtet, synligt glattere og mere løftet, og med et friskt og yngre udseende.

 

Oxygenlift med diamant peeling/hudslibning

Varighed: 1 ¼ timer

Pris: 750,-

Kur forløb 6x til 3750,-

Oxygenlift med diamant peeling/hudslibning og DermaSEMITA lys

Varighed: 2 timer

Pris: 950,-

Oxygenlift uden diamantslibning (mest for sensitivhud)

Varighed:  55 minutter

Pris: 650,-

 

 

DermalRollings INTENSIVE – Hjemmebehandling

For den ultimative hjemmebehandling kan dermalRollings bruges i kombination med INTENSIVE serum. Rul først det ønskede område med dermalRollings og påfør derefter serum. De mange mikrokanaler skabt af rullen betyder, at huden vil optage serum op til 100 gange bedre.

 

  • En dermalRollings er personlig, og må ikke deles eller benyttes af andre.
  • Det anbefales, at behandlingen udføres om aftenen, da det er om natten huden regenerer.
  • Rens huden for snavs og makeup – anvend eventuelt en ansigtsrens eller en mild peeling som dermaOXY Exfoliating Scrub peeling.

 

DermalRollings kan benyttes 2-3 gange om ugen eller efter behov. For det optimale resultat føres dermalRollings blidt med et meget let tryk hen over huden.

Behandl et område ad gangen, f.eks. panden, så kinderne osv. Rul dermalRollings frem og tilbage én gang og op til maks. 6 gange på samme område i hver retning.

Bevæg dermalRollings i lodrette, vandrette og diagonale retninger på området som illustreret her under ↓

 

Husk at løfte rullen, når du skifter område/retning.
Vær forsigtig og pres ikke for hårdt med dermalRollings under øjet, og brug den ikke på øjenlåg eller på læberne. For at komme ned i rynker og fordybninger strækkes huden med den hånd, man ikke har dermalRollings i.

 

Efter behandlingen har huden ekstra brug for næring, og er samtidig ekstra modtagelig for pleje-produkter. Det anbefales derfor at bruge dermaOXY INTENSIVE serum eller Hydra creme og afslutte med Night cremen efter behandling for optimal effekt.

Lad huden hvile mindst et par dage mellem hver behandling. For at kunne se dermalRollings effekt er det en god ide at tage et “før og efter billede” – eksempelvis en før første behandling, og et billede efter 6 uger med regelmæssige behandlinger.

 

Pris: 699,-